Industriële componenten

Positie-eindschakelaars

De nieuwe INO-serie bestaat uit drie typen positie-eindschakelaars: INO Standard, INO Wired en INO Safety. Ze zijn speciaal ontworpen voor het sturen en controleren van bewegingen van bovenloopkranen, hijs- en complexe metaalbewerkingsmachines.

Ook motion control uitdagingen in bijvoorbeeld de entertainment-industrie worden ermee geregeld. De positie-eindschakelaars komen standaard in behuizingen gemaakt uit glasvezel verstevigd met UL-VO thermoplastic, zinklegering (zama) of aluminium. De apparaten hebben 2 of 4 montagegaten, verschillende breedtes en een range aan kabelingangen (30 mm met 1 kabelingang, 35 mm bekabelde versie, 40 mm met 1 kabelingang, 50 mm met 2 of 3 ingangen en 60 mm met 3 kabelingangen). De switches hebben een mechanische levensduur van tot 30 miljoen schakelingen.

Met de TER positie-eindschakelaars kan de gebruiker rekenen op een IP65 en IP66 beschermingsklasse. De ‘INO Wired’ versie, met zijn thermoplastische of gietijzeren behuizing en met epoxy plastic afgedichte kabelingangen, is IP 67 geclassificeerd. Omdat de koppen worden uitgevoerd in 39 soorten metaal, techno-polymeren of aluminium zijn de INO limit switches bestendig tegen extreme temperatuurranges van -40 tot +70 °C.


Gemeente Schagen stapt volledig over op led →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: